قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

باهنر: پزشکیان گفته فکر نمی کردم رئیس جمهور شوم

باهنر گفت: آقای پزشکیان هم در جلسه ای نقل کرده بود بنده فکر نمی‌کردم رئیس جمهور بشوم، اینکه بخواهیم بگوییم آقای پزشکیان از قبل تیمی داشته و تشکیلاتی داشته اینگونه نبوده است و ایشان قریباً کمتر از یک ماه فرصت داشته که از بین این همه آدمی که معرفی شده‌اند به او چندین نفر را انتخاب بکند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 16
کد خبر: ۲۵۴۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به اتفاقاتی که چند روز اخیر در دولت و استعفای ظریف رخ داده و اینکه دولت پزشکیان چه خواهد کرد گفت: یک نقلی از آقای پزشکیان هم شنیدم و صحت سقم آن را خیلی نمی‌دانم و آن اینکه ایشان بعد از اینکه انتخاب شده بود در یک محفل دوستانه ای گفته بود من اصلاً فکر نمی‌کردم که انتخاب بشوم. 

بنابر گزارش فارس، وی افزود: من یه زمانی یادم است که ما در مجلس بودیم و مجلس پنجم بود، جناب آقای خاتمی در ۲ خرداد ۷۶ انتخاب شدند بنده با این که رئیس ستاد آقای ناطق نوری یعنی رقیب ایشان بودم، رفتیم روز بعد از انتخابات ساعت ۸ صبح برای تبریک خدمت ایشان، به آقای خاتمی گفتم و  سوال کردم حالا که رئیس جمهور شدید وزرا را چه کسانی می‌خواهید انتخاب کنید و مشی اقتصادیتان چه می‌خواهد باشد؟

وی در ادامه گفت: آقای خاتمی زیر خنده زد و گفت بنده اصلاً فکر نمی‌کردم که رئیس جمهور بشوم که بخواهم فکر کابینه باشم.

باهنر تصریح کرد: بنده می‌خواهم بگویم آقای پزشکیان هم در جلسه ای نقل کرده بود بنده فکر نمی‌کردم رئیس جمهور بشوم، اینکه بخواهیم بگوییم آقای پزشکیان از قبل تیمی داشته و تشکیلاتی داشته اینگونه نبوده است و ایشان قریباً کمتر از یک ماه فرصت داشته که از بین این همه آدمی که معرفی شده‌اند به او چندین نفر را انتخاب بکند. 

باهنر تصریح کرد: از آن ۲۰ سفری که برای هر پست معرفی شده بود یک نفر هم که بخواهد معرفی بشود خب به صورت طبیعی ۱۹ نفر دیگر به نوعی ناراحت می‌شوند، ولی مجموعاً با این فرصتی که ایشان داشت به نظر بنده فکر می‌کنم کابینه خوبی را ایشان معرفی کردند./خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر